Menadžerski seminar

Menadžerski seminar obuhvaća znanje i vještine s područja psihologije, komunikologije, mentalnih tehnika i prodaje posebno prilagođenih potrebama menadžerima.

Seminar obuhvaća:
•  definiranje i rješavanje naših svjesnih i podsvjesnih strahova te ograničenja nastalih kao posljedica odrastanja i razvoja, utjecajem genetike, kolektivne svijesti i okoline, osobnim traumama, privatnim problemima itd.
•  tehnike prepoznavanja ograničenja i strahova kao i iznalaženje motivatora naših djelatnika, klijenata, poslovnih partnera i svih drugih osoba s kojima surađujemo.
•  učimo kako komunicirati sa svakom osobom posebno sukladno njenom stavu, ambicijama i razmišljanjima, te kako komunicirati s grupom.
•  pregovaračke tehnike
•  tehnike kontrole i motivacije uma
•  mentalnu pripremu za komunikaciju bez obzira dali se radi o grupi ili pojedincu

Ovaj seminar je individualan i personaliziran, te prilagođen rasporedom svakom polazniku s obzirom na specifičnu radnu sredinu, pristup klijentu, te različitom stupnju prethodne izobrazbe s područja psihologije, komunikologije i naprednih mentalnih tehnika.

Polaznik seminara s trenerom (predavačem) prolazi praktični dio tako da se znanje i vještine vrlo lako primjenjuju u osobnoj poslovnoj okolini.

Trajanje seminara: 10 dana x 2 sata
Cijena seminara: 14.300,00 kn

Back to Top
House of Learning osnovan je 2004. godine u Zagrebu s ciljem organizacije edukacijskih seminara, treninga, te radionica s područja psihologije, komunikolgije, prodaje i menadžementa.